Language
 • International
 • Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • Finlandssvenska
 • Dansk
 • Íslensk
 • Eesti keel
 • Latviešu valoda
MEPS
Meny
Stäng
Effektiva samarbeten
och tydliga kalkyler

Med MEPS ökar du effektiviteten inom byggskador, ROT och reparation

I MEPS samarbetar entreprenörer, försäkringsbolag och fastighetsbolag i ärenden som rör reparation av skador i fastigheter. I ett och samma system delas all information som behövs för att göra ett bra, effektivt jobb.

MEPS skapar struktur och ger en tydlig överblick av jobben. MEPS används för att göra upp avtal, planera, kalkylera och dokumentera. Du fördelar arbetsmoment, lagrar bilder och chattar med andra deltagare.

MEPS-kalkylerna är detaljerade och gör träffsäkerheten i affärerna högre. Du får dessutom tillgång till statistik över utförda uppdrag, som kan ge insikter som förbättrar verksamheten. Det skapar bra förutsättningar för ökad effektivitet och lönsamhet.

MEPS-systemet används för ärendehantering inom byggskador och reparation hos försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatpersoner. MEPS är marknadens mest etablerade system för ROT och reparation i fastigheter.

Effektivisera och strukturera med MEPS

Välj rätt MEPS-produkt för din verksamhet

Här kan du läsa om den MEPS-produkt som passar din verksamhet. MEPS för Huvudentreprenör, Underentreprenör, Fukt & Sanering, Fastighetsbolag och Försäkringsbolag.

Huvudentreprenör

Öka lönsamheten med kalkyl- och byggservicesystemet MEPS. Få struktur i pågående projekt, kommunicera smidigt med underentreprenörer och förenkla offertarbetet.

Underentreprenör och Installatör

Få koll på dina kostnader, slipp prisdiskussioner och öka lönsamheten. MEPS hjälper dig att styra din ekonomi med säkra kalkyler och effektiva samarbeten.

Fukt och Sanering

Med MEPS får du ett verktyg för snabb kommunikation, besiktning och tydlig dokumentation av skadan gentemot beställaren.

Fastighetsbolag

MEPS hjälper fastighetsbolag att digitalisera och effektivisera entreprenadsprocessen – från start till mål.

Försäkringsbolag

MEPS är det ledande systemet när det kommer till hantering av byggskadeärenden och används av alla större försäkringsbolag i Sverige och ett växande antal i Norden.

Affärer för 4 miljarder SEK

MEPS används av alla ledande försäkringsbolag och av ett ökande antal stora fastighetsbolag. Det innebär att MEPS-entreprenörer får ett tryggt och stabilt flöde av byggskadeuppdrag. Varje minut skickas en beställning till en MEPS-entreprenör!

uppdrag per år

företag i Sverige

i affärsvärde/år

kalkyler per år

6 500 användare

Våra kunder

På gång


 • Stort engagemang när nordiska MEPS-användare utbytte erfarenheter På den växande marknaden Island är intresset stort för hur MEPS kan effektivisera byggskadeprocesser i Norden. CAB bjöd därför in isländska och svenska kunder till nätverksdagar, där byggentreprenörer och försäkringsbolag tillsammans diskuterade bästa praxis i MEPS.

 • Nyhet CAB Group deltar på Insurance Innovators CAB Group deltar på konferensen Insurance Innovators i Köpenhamn den 18 till 19 mars. Som en av den nordiska försäkringsbranschens största systemleverantörer inom fordons- och fastighetsskador samt hälso- och sjukvårdsärenden kommer CAB Group att finnas där för att diskutera framtida utmaningar och möjligheter.

 • Det här tycker användarna om koderna i MEPS Känner du till att du kan skicka in din åsikt om en MEPS-kod direkt via MEPS till vår Dataförvaltning? CABs dataspecialister Benjamin Sjölander och Maria Edlund läser kommentarerna varje vecka och använder innehållet till att förbättra MEPS koder.

© Copyright 2024 CAB Group