Language
  • International
  • Svenska
  • Norsk
  • Suomi
  • Finlandssvenska
  • Dansk
  • Íslensk
  • Eesti keel
  • Latviešu valoda
MEPS
Meny
Stäng
?

Vad kostar MEPS?

Det finns två olika nivåer av MEPS; en fullversion (MEPS) och en med begränsade funktioner (MEPS Basic). Du betalar en årsavgift för själva licensen där en användare ingår, och en årsavgift per extra användare. När MEPS används tillkommer en avgift för varje försäkringsärende. Läs mer om priser och vilken version av MEPS som passar dig i prislistan.

?

Kan jag använda MEPS till andra jobb än försäkringsärenden?

Absolut! MEPS funkar utmärkt för privatjobb - utskrifterna av kalkylerna går att anpassa för privatkunder, som brukar uppskatta tydligheten i vad de betalar för. Dessutom ställer fler och fler fastighetsbolag krav på att deras samarbetspartners ska använda MEPS.

?

Behöver jag ladda ned ett program för att använda MEPS?

Nej, ingen nedladdning eller installation behövs. MEPS är ett webbaserat system som funkar lika bra på dator och surfplatta som i mobilen. Gå till meps.net för att logga in.

?

Hur vet jag om något är fel med systemet?

Om något är tillfälligt fel med systemet berättat vi det på vår statusida. Besök CAB Status Page för aktuell driftstatus:
https://status.cab.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

?

När får jag inloggningsuppgifter?

Vi skickar inloggningsuppgifter 1-3 arbetsdagar efter att vi fått tillbaka signerat avtal.

?

Behöver jag gå en utbildning?

Det finns inga krav på att gå en utbildning, men de flesta väljer att göra det. MEPS är ett komplext system med många funktioner som kan ta lite tid att lära sig. För att kunna använda MEPS på rätt sätt krävs kunskap om både systemet och hur det strukturerade samarbetet går till. Därför rekommenderar vi alla användare att gå en eller flera av våra kurser. Boka kurs på vår utbildningssida.

?

Får jag prova MEPS innan jag köper?

Jadå, som ny kund får du alltid prova gratis i tre månader innan du bestämmer dig. Du får dessutom ett introduktionssamtal med våra produktspecialister, som hjälper dig att komma igång. Läs om gratisperioden för huvudentreprenörer och för underentreprenörer.

?

Hjälp, jag har glömt mina inloggningsuppgifter!

Lugn, det är bara att gå in på meps.net och klicka på länken Forgot your password or username?  Länk till annan webbplats.

?

Hur går betalningen till?

Vi fakturerar kvartalsvis för både licens, användare och transaktioner. Fakturauppgifter fyller du i när du beställer MEPS.

Hittar du inte svar på din fråga?

Skicka in din fråga till oss så svarar vi dig via mail eller telefon.

© Copyright 2024 CAB Group