Text

MEPS för Fastighetsbolag

Hanteringen av ROT och underhåll är komplicerad - med många pågående projekt och tillhörande ändringsförfrågningar, beslut och fakturor. MEPS och partnern UnityWorks hjälper dig att digitalisera och effektivisera processen.

Händer lägger golv

Digital lösning som hanterar helheten

CAB är delägare i UnityWorks, som arbetar med digital utveckling av fastighetsägarens affär. Fokus ligger på att förändra och effektivisera en av fastighetsbranschens viktigaste kärnverksamheter och kassaflödesposter, nämligen hanteringen av ROT och underhåll.

Tjänsten som vi erbjuder består av en kombination av digitala verktyg, MEPS och integrationer till fastighetsbolagets övriga system. Det är en lösning som hanterar helheten och är anpassad efter behoven hos fastighetsbolagets projektledare och ledningsfunktioner.

Spar pengar och frigör tid

Med hjälp av verktyget kan en stor besparing på ROT och underhåll göras. Samtidigt underlättas arbetsdagen för medarbetarna, då mindre tid behöver läggas på administration och prisdiskussioner. I stället kan fokus läggas på kunderna och affären.

Långsiktiga samarbeten med entreprenörer

Vårt verktyg bygger på ett strukturerat och transparent samarbete mellan beställare och entreprenör. Det gör det lätt att skapa långsiktiga relationer som bygger på förtroende och gemensamma mål.

Data ger viktiga insikter

Att digitalisera processen innebär också att du får tillgång till data som kan skapa viktiga insikter om verksamheten och driva utveckling. Verktyget ger projektledare och ledningsfunktion ett bekvämt, kraftfullt och effektivt sätt att styra projekt, portfölj och leverantörer.

UnityWorks ser till att ni kommer igång

UnityWorks driver hela processen med dig som fastighetsägare, från första mötet till att sätta upp plattformen, utbilda användare och se till att ni kommer igång i systemet. Läs mer om UnityWorks AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där hittar du också kontaktuppgifter till alla på företaget.

Kontakta oss på CAB för mer information.