Language
 • International
 • Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • Finlandssvenska
 • Dansk
 • Íslensk
 • Eesti keel
 • Latviešu valoda
MEPS
Meny
Stäng
 • Startsida
 • / Underentreprenör och Installatör

Text

MEPS för Underentreprenörer

Få koll på dina kostnader, slipp prisdiskussioner och öka lönsamheten. MEPS hjälper dig att styra din ekonomi med säkra kalkyler och delta i effektiva, lönsamma samarbeten med både privatpersoner och företag.

Händer lägger golv

Se var du tjänar pengar

Med MEPS-kalkylen tar du kontroll över din egen lönsamhet. Du ser tydligt att jobben kommer gå ihop redan från början, eftersom du i kalkylen redovisar och tar betalt för varje arbetsmoment du utför - inte den tid det tar att utföra det. Tillkommer något, adderar du det enkelt till kalkylen. Du ser var du tjänar pengar och kan använda de insikterna till att styra dina avtal och öka lönsamheten.

Få överblick och ligg steget före

I MEPS blir du tidigt involverad i uppdragen och kan förbereda dig och planera. Då många andra i branschen fortfarande jobbar på löpande räkning, kan du ligga steget före genom att bli bättre på att planera och få ett effektivt arbetsflöde. Du får tillgång till rapporter, bilder, chatt och noteringar som rör uppdraget och kan på så sätt hålla dig uppdaterad. Du kan även starta egna strukturerade uppdrag. För privatjobb fungerar MEPS utmärkt och du kan visa kunden exakt vad som ingår i priset.

Slipp diskutera pris

Det blir sällan diskussioner om kostnader när allt finns tydligt i MEPS-kalkylen. Den är detaljerad och lätt att ändra i om förändringar sker under projektets gång. Du ser var du tjänar pengar, kan redovisa i detalj vad du gjort och ta betalt för allt arbete du utför.

Webbaserat system

Eftersom MEPS är webbaserat har du alltid tillgång till den senaste versionen. Du behöver inte ladda ned eller installera något. MEPS kan användas på datorn, laptop, surfplatta och mobiltelefon. Du kan alltså dokumentera jobbet på kontoret lika väl som med mobilen ute på fältet.

Gratis provperiod och kom-igång-hjälp

De första tre månaderna får du använda MEPS utan kostnad. Du får dessutom en introduktion i MEPS av våra kunniga produktspecialister. Introduktionen sker vi telefon eller online, och du bokar den samtidigt som du gör din beställning av provperioden. Du får också tillgång till introduktionsfilmer som visar hur du snabbt kommer igång med MEPS.

Du beställer provperioden via Beställ MEPS-knappen på den här sidan. De första tre månaderna är gratis. Därefter väljer du själv om du vill säga upp avtalet.


MEPS Basic prislista 2023

Grundtjänster

Pris

Årlig licenskostnad för systemet MEPS¹

7 580 SEK

Årlig licenskostnad per användare

1 410 SEK

Årlig licenskostnad per rollen Hantverkare²

800 SEK

Transaktionsavgift Försäkringsskada³

35 SEK

Transaktionsavgift Fastighetsbolag

0 SEK

Transaktionsavgift Konsument

0 SEK

Alla priser är exklusive moms.

¹Inkluderar en användare.

²Användarlicens för Hantverkare gäller för nya användare som endast har rollen Hantverkare i MEPS.

³Debitering sker när ett uppdrag accepteras och en part är ett försäkringsbolag.© Copyright 2024 CAB Group