Language
  • International
  • Svenska
  • Norsk
  • Suomi
  • Finlandssvenska
  • Dansk
  • Íslensk
  • Eesti keel
  • Latviešu valoda
MEPS
Meny
Stäng

MEPS bästa funktioner 2020

MEPS bästa funktioner 2020

MEPS-användarna blir mer och mer nöjda med MEPS, visar vår kundundersökning. Det gör oss glada – för vi utvecklar systemet för att våra kunders arbetsdag ska bli enklare och smidigare. Och om vi får säga det själva är vi riktigt stolta över flera funktioner som lanserats under 2020.

Nya Kalkyleringen

Vi lanserade vår nya, förbättrade kalkylering med massor av smarta funktioner. Ett nära samarbete med kunder ligger bakom den här mer användarvänliga version. Stort tack till er kunder som bidrog med engagemang, åsikter och praktisk erfarenhet av systemet.

I nya kalkyleringen kan du ta del av funktioner som Branschanpassning och Standardändring.

Floor Plan Creator i besiktningsappen

För er som jobbar i MEPS besiktningsapp har vi färdigställt integrationen med skissverktyget Floor Plan Creator. Floor Plan Creator är mycket lättanvänt och låter dig göra proffsiga planritningar och få in mått och utrymmen i MEPS. Denna integration stöds nu för Androidenheter och enheter med iOS (Apple) och Windows som operativsystem.

Ny startsida och uppdragssida

Som alla MEPS-användare säkert noterat, har arbetet med uppdrag på startsida och uppdragssida förbättrats. Startsidan har ordnats så att du får en bättre överblick och det finns nya användarvänliga funktioner i filtrering och sortering på uppdragssidan. 

Branschanpassning och Standardändring

Nu finns möjlighet att markera koder som Branschanpassning, Standardändring och Beräkningsgrundande för standardändring i kalkyleringen.

Standardändring och Branschanpassning underrlättar fördelning av kostnader i projekt där det görs förändringar i konstruktionen. Med dessa funktioner fördelar MEPS kostnaden automatiskt och du slipper skapa dubbla kalkyler för samma projekt.

Arbetsorder Beta

 I december släpptes en beta-version av vår efterlängtade funktion Arbetsorder. Detta är första steget för att ersätta nuvarande Arbetsorder och Aktiviteter och göra MEPS användningsområde ännu bredare. En arbetsorder kan skapas och planeras i MEPS, och en hantverkare eller organisation kan tilldelas denna. Ni är redan många kunder som är igång och testar funktionen. Vi ser fram emot er feedback och att fortsätta utveckla funktionen. 

Den nya rollen Hantverkare gör det möjligt för dig som är arbetsledare att hålla kontakten med hantverkarna ute på fältet. Du beskriver och fördelar smidigt uppgifter på digital väg och får lika smidigt in dokumentation och uppdateringar om hur det går med uppdragen.

© Copyright 2024 CAB Group