Language
  • International
  • Svenska
  • Norsk
  • Dansk
Kuralink
Meny
Stäng


SGX-Journalsystem för privata vårdgivare

Flexibelt och heltäckande journalsystem för en friktionsfri vardag

Kostnadsfri support när
du behöver det

 

Journalsystem för privata vårdgivare

SGX - journalsystem vänder sig till privata vårdgivare som är verksamma inom hälsa och sjukvård.
Journalsystemet används av privata vårdgivare som är regionsanslutna, och/eller som arbetar med företagskunder,
försäkringsbolag och privatpatienter.Journalsystemet uppfyller alla krav för en trygg och säker journalföring och innehåller funktionalitet som passar både små och stora kliniker. Det gör det enkelt att snabbt komma igång och anpassa journalen till era verksamhetsbehov.

Användarvänligt

SGX-journalsystem är ett etablerat journalsystem som varit i ständig utveckling sedan slutet av 90-talet. Journalsystemet har- och fortsätter att utvecklats i nära dialog med kunder.

På väg att bli helt webbaserat

SGX - Journalsystem har påbörjat sin resa mot webben. Flera viktiga funktioner finns tillgängligt från alla dina enheter och flera nya är på väg att ta plats.

Vilka professioner kan använda SGX - journalsystem?

- Fysioterapeuter 

- Naprapater
- Kiropraktorer
- Massörer
- Läkare
- Sjuksköterskor
- Psykologer
- Psykoterapeuter
- Övrig sjukvårdpersonal

SGX - journalsystem innehåller funktionalitet som frigör administrativ tid, bland annat:

- Anteckningsmallar och övriga mallar.
- Bilder på människokroppen som förenklar dokumentation av status för lokalisering och behandling av smärta.
- Stöd för registrering av akupunktur, smärtbild, status som HOOS och KOOS.
- Inbyggt träningsprogram med enklare övningar. Det finns även koppling till externa träningsprogram så som Exorlive och PhysitrackNedan lyfter vi några funktioner som erbjuds vid anslutning:


Frågeformulär

Det är enkelt att skapa flera digitala frågeformulär som skickas till patienterna. Svaret inkommer och journalförs automatiskt.

Kalender

Kalendern ger överblick på olika typer av bokningsflöden. I kalendern har ni en god översikt över era egna och kollegornas tider.

E-frikort

Integration till E-frikortsportalen som både hämtar och registrera avgifter automatiskt. Här kan ni även tilldela eller avregistrera samtycke.

Statistik

Ni kan skapa olika typer av rapporter för planering av verksamheten. Det går till exempel att få besöksstatistik, livstilstatistik och patientstatistik med flera filtreringsmöjligheter.

Betalning

I journalsystemet skapar ni enkelt kontantfaktura/kvitto till patienten. Patienten kan betala med betalkort, Swish, kontanter eller genom att få en faktura.

Videosamtal

Bjud in till säkra och krypterade videosamtal och chattar via din dator, mobil eller surfplatta. Funktionen är integrerad i journalsystemet och föregås av stark autentisering för både patient och behandlare.

E - recept

SGX - journalsystem har integration med Alfa e-recept. När ni skapar och registrerar e-recept läggs läkemedlen in i läkemedelslistan. Receptets innehåll skrivs även in i journalen.

SMS och e-post

Patienten kan få SMS och e-postnotifieringar i form av bokningsbekräftelse och som påminnelse innan besöket.

Fakturering

Fakturaunderlag skapas enkelt i journalsystemet till både privatpersoner, försäkringsboolag och företag.

Sammankoppling av kedjeverksamheter

För kedjor och flera vårdgivare på samma mottagning erbjuder SGX-journalsystem smidiga lösningar för hantering av delad journalföring.

Integration till ekonomisystem

SGX - journalsystem har integration med Fortnox. Integrationen möjliggör automatisk fakturaunderlag i ekonomisystemet från SGX.

Hur fungerar SGX - Journalsystem för privata vårdgivare?

Upptäck journalsystemet på med oss eller på egen hand

När du kontaktar oss får du en kostnadsfri demomiljö som du kan välja att upptäcka på egen hand eller genom att få en presentation av oss.

I formuläret nedan kan du kontakta oss med förfrågan om demomiljö.

Pris

Alla funktioner i journalsystemet finns att tillgå från början. Vi har sammanställt en prislista för dig att få reda på vilka extra kostander som tillkommer vid användning av tjänster utöver de som ingår i journalsystemet.

Ta mig till prislista »»

Sammankoppling av flera verksamheter

För kedjor och flera vårdgivare på samma mottagning erbjuder SGX-journalsystem smidiga lösningar för hantering av delad journalföring.

Försäkring, region och privat

SGX - Journalsystem gör det enkelt att överblicka på alla patientflöden i en och samma kalender.

Import och export av data

Vi hjälper er att importera alla data på ett säkert sätt. Det är kostnadsfritt.
Om ni önskar avsluta SGX - Journalsystem hjälper vi er att exportera all patientdata kostnadsfritt.


Notifieringar

Ni kan anpassa vilka typer av notifieringar som skickas ut till patienten.

Notifieringarna kan bestå av:

- Bokningsinformation
- Påminnelser
- Länk till frågeformulär
- Övriga meddelanden

Våra kunder

SGX - journalsystem grundades av sjukgymnasten Åke Isaksson på 90-talet i syfte att skapa ett journalsystem anpassad för fysioterapeuternas behov i journalföringen av den specifika behandlingen. Sedan dess har systemet utvecklats och växt för att möta flera professioners behov i journalföringen. Idag skapar SGX - journalsystem värde för över 700 dagliga användare!

Micael Johannesson, Vätterbygdens Rehabcenter.

”Jag är imponerad av hur bra lämpat SGX är till fysioterapeuter. Det är tydligt att det finns en bra research och förståelse för professionen i hur journalsystemet är konstruerat. SGX-journalsystem tillhandahåller även flera funktioner som mitt tidigare journalsystem inte hade, som t.ex. direktbokningar i kalendern, integration till Skatteverket och E-frikort. Påminnelsenotiser om besök till patient har reducerat antal uteblivna besök avsevärt. En annan fördelaktig funktion är att jag har möjlighet att nå journalsystemet från flera olika enheter, vilket jag inte heller hade möjlighet till tidigare.”

Peter Edenholm, Landerydskliniken.

”Vi använder Kuralink och SGX-journalsystem. Den uppdaterade integrationen fungerar utmärkt. Det är en väldigt bra upplevelse att arbeta i SGX, den är väl konstruerat för fysioterapeuter vilket gör det väldigt smidigt att arbeta med. Men den absolut största fördelen är att teamet bakom journalsystemet är inlyssnande på behov, och utvecklar produkten utefter det. SGX har världens bästa support. ”

Här kan ni läsa om våra priser »

Vi erbjuder kostnadsfri presentation och fri tillgång till demomiljö. Kontakta oss för mer information genom att fylla i nedanstående formulär.


Kontakt

Supportens Öppettider: Måndag - Fredag 8.00-16.30

OBS! Som privat person bör du kontakta din behandlande klinik om du har frågor och funderingar!


E-post:

 info@antwork.se

Telefon:

08- 32 10 50

Adress:

Kämpegatan 8, 411 04 Göteborg

På gång


  • Nyhet CAB Healthcare AB stärker nordisk närvaro genom avtal med Gjensidige i Norge, Sverige och Danmark CAB Healthcare AB och försäkringsbolaget Gjensidige har tecknat ett avtal som innebär att Gjensidige kommer att använda plattformarna Kuralink och DigiCare för förmedling av privata hälso- och sjukvårdsärenden i Danmark och Norge. Gjensidige använder sedan tidigare Kuralink i Sverige.

  • Nyhet CAB Group deltar på Insurance Innovators CAB Group deltar på konferensen Insurance Innovators i Köpenhamn den 18 till 19 mars. Som en av den nordiska försäkringsbranschens största systemleverantörer inom fordons- och fastighetsskador samt hälso- och sjukvårdsärenden kommer CAB Group att finnas där för att diskutera framtida utmaningar och möjligheter.

  • Nyhet Det nationella vårdsöksystemet CAB Healthcare undersöker möjligheten att med Kuralinks teknik bidra till infrastrukturen kring det nationella vårdsöksystemet.

    ”Med vår långa erfarenhet inom mjukvara besitter vi både kunskap och erfarenhet kring säkra, effektiva och transparenta vårdflöden, varför vi nu ser över våra möjligheter att faktiskt bidra till infrastrukturen för flödet mellan offentlig och privat vård” - Tor Friman, VD CAB Healthcare AB

© Copyright 2024 CAB Group