Language
  • International
  • Svenska
  • Norsk
  • Dansk
Kuralink
Meny
Stäng

Kuralinkutbildningar

Välj mellan lärarledd utbildning på plats, distansutbildning eller kortare onlineutbildning via webinar.
Läs mer om respektive utbildning och boka din plats genom att klicka på Mer info/Boka.

Observera att på grund av rådande pandemi sker alla våra utbildningar online. För att delta på våra webinarer kopplar du upp dig mot internet med egen dator.

Grundutbildning

Grundutbildningen riktar sig till dig som är ny i plattformen. Vi navigerar i gränssnittet för att skapa en god grund för dig att försätta lärandet på egen hand.

Fortsättningsutbildning

Utbildningen är riktad dig som har viss vana av att arbeta i Kuralink men vill få djupare kunskap i de funktioner som erbjuds i plattformen.

Superuserutbildning

Bli den interna Kuralink experten. Denna utbildning riktar sig till er som har god vana av att arbeta i plattformen.

Utbildning - Fakturering QAM

Utbildningen vänder sig till vårdgivare som behöver uppdatera sina kunskaper i användandet av Kuralinks tilläggstjänst, QAM -Fakturering.

Innehåll

Utbildningen tar upp hantering av prislistor, fakturor, resurser samt ansökan om ny artikel. Utbildningsansvarig kommer att handleda deltagare med tips och trix på hur man kan effektivisera faktureringen ytterligare. Välkommen med din bokning.

Företagsanpassad utbildning

En anpassad utbildning passar den större organisationen som ansluter sig till Kuralink och önskar utbilda flera medarbetare i organisationen eller till dem som redan är kunder och avser att använda Kuralink i större utsträckning än tidigare.
För att utbildningen ska vara lönsam är det viktigt att ni blir minst fem personer som deltar.
Vi tar fram en utbildning som är anpassade efter de behov som just ditt företag har. Utbildningen sker i form av föreläsningar kombinerad med en workshop där vi blandar teori och praktik. Vi kan arbeta med verkliga fall från er verksamhet.

Företagsanpassad utbildning

Vi tar fram utbildningar som är särskilt anpassade efter de behov som just ditt företag har. Det kan vara föreläsningar, eller kanske en workshop där vi blandar teori och praktik. Vi kan arbeta med verkliga fall från er verksamhet.

© Copyright 2024 CAB Group