Language
  • International
  • Svenska
  • Norsk
  • Dansk
Kuralink
Meny
Stäng
Made in Gothenburg

Hej.

Vad kul att du tittar in här!

Kuralink startade för 16 år sedan, då under namnet Boka Doktorn med ett starkt fokus på att utveckla digital teknik för att effektivisera kommunikationen kring bokningar av patienter med privat sjukvårdsförsäkring. Syftet var att skapa värde för privata vårdgivare och försäkringsbolag genom att avlasta dem från administration och spara deras tid.
Sedan dess har vår plattform utvecklats till att leverera en helhet som samverkar till att effektivisera organisationer i flera led med hjälp av digital teknik. Utöver bokningar, kommunikation, dokumenthantering, digital fakturering och hantering av remisser erbjuder plattformen en kundportal där patienten kan följa upp sitt ärende.
Plattformen bytte nyligen namn från Boka Doktorn till Kuralink!
På den här sidan får du ta del av vår historia, våra värdeord och se hela teamet bakom Kuralink. Om du surfar via mobilen kan du läsa om vår hitoria här istället.

Vår historia

Klicka på flikarna med årtalen för att läsa mer om vår historia.

Vi delar samma kärnvärden som vårt moderbolag.
Dessa är:

Commitment to the customer,
A great place to work och Innovation for success!

Commitment to the customer

Vi arbetar med ett genuint kundfokus som handlar om att göra skillnad för kunden och få deras verksamheter att växa. För oss är dessutom kunden vår största tillgång i produktutvecklingen och inkluderas på olika sätt för att säkra en gemensam riktning för Kuralink framåt. Det är genom våra regelbundna möten med referensgrupper bestående av vårdgivare och vårdbeställare som vi definierar behov och har utrymme att diskutera branschen, och därmed vidareutveckling av Kuralinks plattform. Dessutom skapar vi förutsättningar för kontinuerlig feedback från våra kunder genom våra nöjd kundundersökningar och vår bemannade support.
Vi vårdar våra kundrelationer och strävar efter långsiktiga och transparenta samarbeten. Kundfokus finns med oss i allt vi gör, för att dit vi ska, ska vi tillsammans.

A great place to work


Vi tror på varandra!
När våra kollegor får växa och ta plats växer bolaget. Tillsammans är vi idag ett ambitiöst och professionellt team på 24 anställda som tar våra arbetsuppgifter på största allvar, men som sätter lika stort värde i våra gemensamma aktiviteter som gemensamma frukostar, löprundor och andra trevliga personalaktiviteter.

Tillsammans värnar vi om en inkluderande och familjär miljö där vi tror på mångfald, respekterar olikheter och vi har riktigt kul ihop.
För oss är "a great place to work" en fantastisk arbetsplats helt enkelt! En plats att längta till när man vill komma ifrån hemmakontoret eller bara för att ladda batterierna.


Innovation for success

Innovativa och entreprenöriella drivkrafter finns i vårt DNA vilket genomsyrar vårt arbetssätt. Det speglar sig i vårt sätt att arbeta transparent i företaget från ledningsgrupp till varje enskild kollega. Vår företagskultur ger förutsättningar för att nya synsätt och idéer ska få ta plats. Det gör att vi trivs med att ta oss an nya utmaningar som vi gärna löser tillsammans och med våra kunder.

Vi vet att kompetens och ambition kommer i olika skepnader och att mångfald ger oss förutsättningar att vara en dynamisk arbetsplats som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande. Både hos den enskilde individen, och hos oss som team. Vi tror på att alla kollegor besitter kreativa förmågor som kan bidra till utveckling.

Här är vi, kanske dina framtida kollegor!

Sales and Marketing

Karsten Kvamme

Head of Sales and Marketing

Mikael Skiöldhake

Senior Product Specialist

Andrés Küchler

Key Account Manger

Allan Röschmann

Country Manager

Mina Papraniku

Marketing and Communications Specialist

Elin Eriksson

Senior Sales Manager

Development

Patrik Johansson

Product Manager

Oscar Hallberg

Cheif Architect

Björn Karlfeldt

Development Manager

Fredrik Vakk

Product Development Manager
& Support Manager

Jakob Hägg

Software Developer

Martin Elfast

Software Developer

Peter Wennerholm

Software Developer

Morgan Johansson

Software Developer

Per Ljung

Software Developer

Britta Toresson

Software Developer

Elin Johansson

Software Developer

Pontus Haglund

Software Developer

Ulrika Johansson

Software Developer, SGX-Journalsystem

Patrik Thölin

Software Developer, SGX-Journalsystem

Jonathan Viström

System Tester

Tim Carlsson

System Tester

Maria Patriksson

Support Technician

Marisa Sales

Kuralink - Support Technician

Rasmus Wennmo

SGX-Journalsystem - Support Technician

Project managment

Anna Lundholm

Project Leader

Linda Elengius

Project Leader

Josefine Maad

Project Leader

Jessika Hällerö

Project Leader

Tor Friman

CEOHär hittar du oss!

Ett par stenkast från Göteborgs centralstation, med Pagodens ena sida som vetter ut mot mot Gullberkaj finns vi på Kämpegatan 8 i sprillans nya kontorslokaler.

© Copyright 2024 CAB Group