Language
  • International
  • Svenska
  • Norsk
  • Suomi
  • Finlandssvenska
  • Dansk
  • Deutsch
  • Íslensk
  • Eesti keel
  • Latviešu valoda
  • Lietuvių
CAB Group
Meny
Stäng

Knowledge,
optimized.

Sebastian Juel blir landschef för CAB Group i Danmark

CAB Group ökar sin närvaro i Norden och öppnar ett nytt kontor i Köpenhamn. Möt vår nya landschef för Danmark, Sebastian Juel.

Nytt kontor i Köpenhamn

CAB är ett av de ledande insuretech-företagen i Norden och Baltikum med kontor i Sverige, Norge, Finland och Island. Nu etablerar vi oss på den danska marknaden och öppnar ett landskontor i Köpenhamn. Vi tog en pratstund med Sebastian Juel, ny landschef för den danska marknaden.

Sebastian Juel, headshot

Hej Sebastian! Berätta kort om din bakgrund.

- Utbildade officer i försvarsmakten, och därefter tog jag en master i IT och ekonomi från CBS (Copenhagen Business School). Jag började på Scalepoint Technologies 2004 och arbetade där med skadehanteringslösningar i tio år. 2014 blev jag headhuntad till Topdanmark där jag arbetade som skade- och kundtjänstdirektör tills jag började på CAB 2023.

Vad innebär din nya roll?

– I mitt nya jobb är jag Country Manager för CAB. CAB är väletablerat i alla de andra nordiska länderna, med lösningar inom Hälsa, Fordon och Fastighet, och det börjar bli ett ökande intresse på den danska marknaden för våra lösningar. Fram till nu har vi kunnat sköta försäljning och support från Sverige, men nu är det dags att öppna ett landskontor.

Vad ser du fram emot med det nya uppdraget?

– CAB är ett väldigt välorganiserat och stabilt företag, men samtidigt är CAB inte så starkt representerat i Danmark, så det finns lite entreprenörskap kring uppgiften. Ett kontor måste etableras, kollegor anställas och förhoppningsvis ska vi sälja och implementera några riktigt bra lösningar till marknadens glädje. Och så måste det jobbas med teknik och förändringar på en marknad där det fortfarande finns stor förbättringspotential. Det är en svår och riktigt spännande uppgift.

Vad ser du som den största utmaningen?

– Saker och ting har inte stått stilla i Danmark de senaste 15-20 åren och det finns flera bra lösningar på marknaden som är i samma kategori som CAB:s lösningar. Det måste alltså finnas någon som vågar särskilja sig, och välja något bättre än de standarder som för närvarande gäller på marknaden.

Vad är ditt första intryck av att arbeta på CAB?

– Först och främst har jag träffat ett väldigt sympatiskt företag och fått ett varmt välkomnande. Jag har träffat kollegor som är väldigt engagerade i sitt arbete, och har stor stolthet och glädje över företaget de jobbar för. Det finns mycket kunskap samlad och en stor vilja att skapa bra tekniska lösningar till glädje för leverantörer och kunder i Norden.

Vill du veta mer om CAB Groups produkter och tjänster eller har du andra frågor? Tveka inte att kontakta oss.


© Copyright 2024 CAB Group