Självstudier
CABAS Caravan
$businessArea

Distansutbildning CABAS Caravan

Vårt distansutbildningspaket innebär att du abbonerar på utbildning månadsvis. Alla på din anläggning får tillgång till utbildningen. Deltagarna genomför självstudier vid en dator eller surfplatta. Du avgör själv vem som bör genomföra vilken del av utbildningen och får uppföljning på hur det har gått.

Så här funkar det

Distansutbildningen passar både den som är ny användare och den som har arbetat i systemet tidigare men behöver repetition eller påbyggnad.

Omfattning

Utbildningspaketet motsvarar en dags lärarlädd utbildning per månad. Utbildningarna är tillgängliga dygnet runt för alla användare på din anläggning. Varje användare får en unik inloggning och ges tillgång till hela eller delar av utbildningspaketet efter behov. När en ny utbildning finns tillgänglig skickas en påminnelse till användaren.

Uppföljning

Administratören får tillgång till uppföljning och statistik över användandet. Statistiken visar till exempel om användarna har påbörjat och avslutat sina utbildningar samt godkända tester.

Pris och beställ

Pris: 1 000 kr

Priset gäller för tillgång till distansutbildningspaketet per månad. Du abbonerar löpande på paketet och abonnemanget förnyas automatiskt månadsvis. När du vill säga upp det meddelar du oss på utbildning@cab.se

Boka demo

Vi rekommenderar att du deltar på en demo om hur distansutbildning fungerar.

Mer information

Har du frågor om distansutbildning? Kontakta oss så berättar vi mer!

utbildning@cab.se

Innehåll Distansutbildning CABAS Caravan

Inmatning av grunddata
Utbildningen visar hur du arbetar med grunddata, d.v.s. försäkringsbolag, verkstäder, användare, utdebiteringar m.m.

Genomgång av CABAS Caravan
Utbildningen går igenom funktioner och tillvägagångssätt för att få grepp om möjligheterna i systemet för att kunna kalkylera på korrekt sätt.

Övriga områden
- Installation
- Fotohantering
- Kommunikation