Language
  • International
  • Svenska
  • Norsk
  • Dansk
Kuralink
Meny
Stäng
  • Startsida
  • / Nyhetsrum
  • / Tips och trix till er som nyligen börjat använda vår videotjänst.

Tips och trix till er som nyligen börjat använda vår videotjänst.

De flesta har redan alla tekniska förutsättningar för att omedelbart erbjuda digital vård efter anslutning till BDC Care. Dock vill vi passa på att tipsa er om några tillbehör som skapar värde för några av våra kunder. Längst ner på sidan hittar ni länkar till de olika tillbehören.

Mobilstativ/mobilhållare

Genom att fästa telefonen i en mobilhållare under mötet kan patienten ha händerna fria och sätta sig en bit från telefonen. Ni kan låna ut mobilhållare eller rekommendera patienten att införskaffa en egen.

Ritplatta

Det är enkelt att anslut en ritplatta till din dator. Under mötet kan plattan användas som ett hjälpmedel för att exempelvis illustrera modeller och rita/markera på befintlig bild.

Hörlurar med inbyggt mikrofon

Ett headset höjer kvalitén för både vårdgivare och patient. Moderna mikrofoner reducerar dessutom brus vilket ger bättre ljudkvalité.

Använd logga eller profilbild.

BDC Care kan inte whitelablas, däremot kan ni anpassa en del inställningar för att varumärkeprofilera er videotjänst.
Det gör ni enkelt genom att ladda upp verksamhetens logga i platsbehållaren för profilbild.


Inköp av tekniska tillbehör

Det finns en uppsjö av tekniska tillbehör att köpa och det är oftast en kombination av smak och pris som spelar roll när man väljer tekniska tillbehör.
Vi passar på att tipsa om en budgetvaiant från Ikea, ni hittar den här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Vi som arbetar med Kuralink använder Jabra hörlurar i supporten och när vi undervisar online. Vi tycker att dessa fungerar fint då de även kan användas trådlöst. Du hittar hörlurarna här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Om ni vill använda ritplatta rekommenderar vi er att rådgöra med personal i utvalda teknikåterförsäljare eftersom priset varierar beroende på vad ni vill använda plattan till/för.

Lycka till med din digitala mottagning!

© Copyright 2024 CAB Group