Knowledge,
optimized.

Så här arbetar CAB i den rådande Covid-19-situationen

På CAB följer vi WHOs och Folkhälsomyndighetens riktlinjer noga och säkerställer löpande att vi har en trygg miljö för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet och begränsa smittspridning. Vi är förberedda och har genomfört en rad åtgärder för att säkerställa att vår verksamhet fungerar och att vi kan hantera de olika scenarion som skulle kunna påverka oss och våra kunder.

Stabil drift även med hemmakontor

Vi följer löpande utvecklingen och har en plan för hur drift och utveckling av CABs samtliga kundsystem (CABAS, MEPS, Auto Reply, vCAT, CAB Plan) kan fortsätta även under hög sjukfrånvaro och/eller skärpta riktlinjer från myndigheterna.

Alla medarbetare informeras löpande om gällande riktlinjer för att begränsa smittspridningen och uppmanas bland annat att vara extra uppmärksamma på minsta symptom och då arbeta hemifrån som en försiktighetsåtgärd.

Majoriteten av våra medarbetare har möjlighet att arbeta hemifrån och kommer åt nödvändiga applikationer, mejl och annan data hemifrån på ett säkert sätt via VPN. Detta gör att vi fortsatt kan leverera våra system och support även vid utökade restriktioner.

Online-möten och support

Vi har minimerat tjänsteresor, besök och besökare på CABs kontor. Istället håller vi våra möten online och utbildningar via webinar och andra digitala verktyg. Vi finns tillgängliga för onlinemöten och supportfrågor som vanligt under vardagar mellan kl. 8.00-16.30. För supportfrågor når du oss som vanligt på mejl support@cab.se eller telefon 019-15 86 88.

 

Online-utbildningar

Våra planerade klassrumsutbildningar på plats under mars, april och maj är inställda. Om du är inbokad på någon av utbildningarna som skulle ha varit på plats erbjuder vi fri ombokning eller pengarna tillbaka om du redan har betalat.

Vi erbjuder ett antal onlineutbildningar i form av webinar och självstudier.

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om möjligheterna att gå en utbildning online eller har frågor om en inställd utbildning: utbildning@cab.se

Hör av dig

Välkommen att höra av dig om du har frågor, till din kundansvarig, vår support eller någon annan av oss här på CAB.

Kontakta oss